Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson


Heijan feijan 2


Heijan feijan gno
grönfink reder bo
har sträv vokabulär
men så drillande kär

Slaskeblask förbi
Hör forsen stånka
kring stock på tvären
Marken sjuder av liv

Svirrsviktsknyck å upp
en svävande and
Onkel Grytlock Räv
gnisslar på tidens tand

Tjalle Krabat
blitt riktigt kavat
Släpper mors grepp
slår i sin läpp




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-11 18:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En härlig text som med tecknade bilder skulle passa bra i en barnbok.
2023-06-14

    Lena Staaf VIP
Svängig dikt med roliga ord. Som en barnramsa. Leder tankar till Lennart Hellsing och Povel Ramel.
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP