Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lidelse


Själ av siden, märg av stål

Med en själ av siden,
O med märg av stål

Har du blivit;

Ett hjärta av
Torkade druvor.

Svärdlös i striden
I en tårögd skål

Författar du;

Svärtan från utgrävda gruvor.

JNW 23






Bunden vers (Rim) av Jaramald VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-11 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP