Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens magiska kraft

 

 

Det som verkade vara fullständigt omöjligt

visade sig vara fullt möjligt

när jag ändrade mitt sätt att tänka




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-06-14 09:23



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Som en vis man sa: ändrade tankebanor kan vara en del av lösningen.
Ett oattraktivt läge kan svänga till favör för ett fördelaktigare om man bara kan upptäcka alternativen.
2023-06-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så skulle man alltid se på saker...bra tips...
2023-06-21

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om tankens kraft att
öppna upp och se nya möjligheter.
2023-06-16

  Respons VIP
Ja det är ofta i huvudet största motståndet finns. Fyndigt sammanfattat.
2023-06-15

  Blomma-Stjärna VIP
Ja, tack för påminnelsen att det finns många olika vägar, annorlunda mönster att söka och nya möjligheter att förändra sitt sätt att tänka - bra att veta när man sitter fast i något, kanske helt i onödan!
2023-06-14

  Sparvögat VIP
Tanken är som vinden ~ ombytlig…
Som du så fint tecknat!
2023-06-14

  Maria Sundelin VIP
Allt är möjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid
Kramar
2023-06-14

  Kungskobran VIP
Att tänka är bra
att handla är bättre
att tänka och handla är bäst
2023-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP