Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon värmer våra nätter

Hon
är
ljuv
värme

Hon
är
huld
hon
är
varm

Hon
värmer
våra
nätter


cancern
är svett
värmevallningar

En
Lilith
i
Afroditehamn




Fri vers av Kämpendahl VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-15 18:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj, en originell text. Snyggt! Tänker på solen....men jag kanske tänker fel?
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP