Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det några garantier tro eller icke tro


Tegel,tegel i väggen där...

Tegel tegel i väggen där,
finns det några bärande väggar här?
Människa lilla i bädden där,
taket kan svara vad vad väggar bär!

Taket, taket ovan där,
säg mig, håller dina väggar din stora sfär?
Människa lilla i bädden där,
golvet kan svara vad min boning bär.

Golvet, golvet under mitt läger,
håller du för vad boningen väger?

Människa lilla i bädden den skära,
du är född på ett stengolv,
som himlar kan bära!!!

JNW2023




Bunden vers (Rim) av Jaramald VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-18 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP