Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är i dagen som är

 

 

När jag känner mig stressad
söker jag mitt inre lugn

låter tankarna komma och gå

gårdagen har passerat
morgondagen är inte kommen
livet är i dagen som är

välkomnar dagen
som ger mig möjligheter
att finna lugn och harmoni

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-06-19 09:51



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jag tränar ständigt på att hitta min inre ro.
Fångar den ofta nu.
2023-06-25

  BenGust VIP
Oro är en stor energitjyv.
När vi låter kreativa tankar
studsa fritt kan energi skapas
och åstadkomma ett harmoniskt flöde.

2023-06-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...lugn och ro ger ny energi...
2023-06-21

  Eva Helene VIP
Kloka ord som alltid från din penna.
2023-06-19

  Blomma-Stjärna VIP
stor visdom i skön form
2023-06-19

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om vila i stunden,
våga dagdrömma lite, och få
ny energi.
2023-06-19

  Respons VIP
Den ständiga kampen mot vardagens bångstyrighet. Bra formulerat!
2023-06-19

  Maria Sundelin VIP
Bra devis som ibland är lätt att glömma bort
Kramar
2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP