Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emanuel (hebreiska) = "Gud är med oss"


EMANUEL


Gudomen går ibland oss här,
om än vi inte ber den.
Den vandrar mitt ibland oss när,
fastän vi inte ser den.

"Gud" går bredvid som hjärtats ro
och utan hjärnans knådning.
"Vi vandrar här i dag i tro
och icke i åskådning".




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-23 11:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och E-manuella?
:I cyberrymd är
Gud även med
henne?
;)
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP