Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att trots motgångar nå sitt mål

 

 

 

Satte fötterna i startblocken
beredd att ge mig iväg
och njuta av farten

men framför låg bromskklossar
av varierande slag
som hindrade starten

 

stod still och funderade
på olika lösningar
och på mitt eget jag

kom på en bra strategi
gjorde undanmanövrar
och fick en glädjerik dag




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-06-23 15:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett mycket bra sätt att ändå komma vidare...
2023-07-16

  Eva Helene VIP
Ja, det låter klokt.
2023-07-02

  BenGust VIP
Oftast de naturliga men
inte alltid planerade stråken
som leder fram.
2023-06-30

  Ezmeralda VIP
Bra att hitta en väg mot en bra dag,,
2023-06-25

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att startblock
kan vara en bra början, men sen
måste vi ha bra koll på banan.
2023-06-24

  Blomma-Stjärna VIP
Härlig dikt full av livsklokhet - det finns alltid sätt om man utgår från sig själv och är villig att pröva något lite annat än hur det först var tänkt!
2023-06-24

  Öknens Ros VIP
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig p g a olika orsaker.
2023-06-23

  Kungskobran VIP
Lite bromsklossar är vi allihopa
du me
och jag me,
fastän vi inte vill erkänna det


2023-06-23

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP