Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stolt mor. Egen bild.


Sons kolonilott


Att odla och ha höns

inför kommande

svåra nödtider

är superviktig

prioritering




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-24 08:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dig...det är sådant vi också håller på med...
2023-07-16

  Eva Helene VIP
Klokt i orostider.
2023-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP