Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför kan inte sånt här stoppas? Det är visserligen roligt, men rätt vad det är kan folk bli lurade ”på riktigt”! Felöversättningarna förekommer ju många gånger i nyhetsartiklar! (Jag saknar genren ”brandfackla”)


Mina nervceller eldar

Begripligt, eller?

1) ”Den ukrainska huvudstrejken är fortfarande framför”
2) ”Hjärnceller födda tillsammans Tråd och eld tillsammans för livet”
3) ”Bedårande sälhumle på surfbrädor”

…………………………………………
1)”Main Ukrainian Strike is Still Ahead”
2) ”Brain cells Born Together Wire and Fire Together”
3) ”Adorable baby seal hops on surfers’ boards”




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-26 00:04



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
TrollTörn Trappan! /Gunwale

Så förskräckligt. Det där om en AI-skapad McCartney som sjunger Lennon-låtar.
Har hört att något är på gång för utgivning senare i år. Är väldigt undrande och lätt förskräckt. Dock känner jag till att Macca är en väldigt nyfiken person - och gärna vill pröva ny teknik. Om så bara för en gång. "Help!" hur kommer det låta?
2023-06-27

  Respons VIP
Det är alltid roligt att leka med ord, assonanser och alitterationer.
2023-06-26

  TrollTörnTrappan VIP
Det bästa av det värsta...

Världen kan bli ännu mer ennerverande. T.ex. att ungdomar som sällan lyssnat på Beatles får höra en AI-skapad McCartney-röst sjunga Lennon-låtar [utan förklaring] och sedan leva i tron att det var så de lät?!
2023-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP