Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt å´nte legga sej i om man e från Eken


Dilemma

de e hett
torkan kvever
allt som lever
in i köksdoran dånar en hackspett

så har dom vel aldri upptrett
flaxar bort
bland allt som e torrt
upp i rönnsumaken
singlar ner mot backen
skakar på kroppen
klart vimsi´för de va´droppen

kryper sakta ner mot dammen
ja´skulle vilja hjelpa fram´en

men

ja´ besinnar mej
tänka sej

naturen måste ha sin gång
sjunger nå´n i en bortglömd sång

å doran
ja´lovar
ja´ska´nte uppförstora´n

 




Bunden vers (Rim) av Ulf Lundin VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-26 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP