Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäckskal har ljud och Havet ylar...

Poeten är en ängelfjäder våt i himlens tårar.

*Jag väntar på regnet som i mina drömmar och viskar mitt fokus:

Lyssna på dina tankar och uppfyll dina drömmar.

Jag har levt så länge dominerad av tillkortakommanden, önskningar, förväntningar, frustrationer, ilska, hat, allt detta förflyttar dig bort från det väsentliga, vandrar bland åsikter och antaganden.

Sommarsolståndet har passerat... min födelsedag gick också i en 35-liters champagnebalja.

Att köra molnen in i framtida utrymmen, jagad av alla böner i templen, jorden är täckt av balsam och platt ligger den vid våra fötter.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-06-26 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP