Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fatta avgörande beslut

 

 

 När jag vandrar på livets väg

och skall fatta avgörande beslut

följer jag gärna andras fotspår

men går i mina skor




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-06-28 09:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att kunna lära sig av andra, men ändå fatta sina egna beslut...
2023-07-16

  Susen VIP
Tänkvärt budskap
2023-07-04

  Eva Helene VIP
Fint sammanfattat på bara några få rader.
2023-07-02

  Öknens Ros VIP
Rätt så!
2023-06-30

  BenGust VIP
Att även inhämta erfarenhet
från annat håll men göra den till sin egen. Bra där.
2023-06-30

  Kungskobran VIP
Man lär sig av andra, visst
men den egna vägen är bäst till sist
2023-06-28

  Respons VIP
Kloka tankar och förhållningssätt!
2023-06-28

  Olof Lagerhorn VIP
Bra skrivet om balans och tillit.
2023-06-28

  Maria Sundelin VIP
Flera avvägningar ger bra slutresultat
Kramar
2023-06-28

    Lena Staaf VIP
Konsten att ta till sig andras erfarenheter men göra något med eget huvud! Fint skrivet.
2023-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP