Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets djup

Har så mycket att ge

Gnistrar och glittrar

Ger fiskarna på botten liv

Stränder fylls av kärlek och värme

Känn   vinden fläktar  mot ansiktet

Går tillsammans ned till vattnet

Möte havets djup

Älskar  vågornas kraft

Känner sådan frihet

Simmar  mot stranden

Går upp sätter mig

Vid din sida på trästocken

Solen skiner 

Vi njuter varandras närvaro




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-29 10:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2023-07-07

  alicja lappalainen VIP
fina bilder av havet och en stund på stranden.
2023-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP