Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teorier om orsaken till den krökta penisen




1.

För tajta byxor.

2.

För mycket kröka.

3.

Snea åsikter om penetrering.




Övriga genrer (Kåseri) av Gunnar Hilén VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-30 17:50



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Fyndigt! ; )
2023-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP