Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM NATTEN!

Jag är en natt


Natten som inte vill avslöja sig


även om mörkret tillhör sig själv


Mörkret som slöjer ens plåga


Plågan som om avslöjas


Hamnar man i mobbningens hav


Inget elände  ska avslöjas


Göm dig bakom ett leende


Ett leende som visar dig stark


Ju mer stark du ser ut,


desto mer makt får man bland mobbarna


Och


Göm ditt elände i nattens mörkrets hav


Natten har alltid varit svaghets gömställe


Var som natten


Svår att upplysas




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-01 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP