Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtflätor och resonanser


Skogen

ett helt bibliotek

av resonanser


likt en matris över

leverne bland

växtflätor och

lätt stampande

gryningsfötter


Just i det fria invid

drömströmsstrimman

osjälviskheten

symmetrin


alla raka furor

alla svängda valv

allt mångfaldsmyller


på andra sidan karghet

kortsikt och

helt andra ekon




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-01 09:38



Bookmark and Share


  Susen VIP
En text som berör i hjärtat. Gillar språket, tonen och du fångar redan vid titeln. Bravo
2023-07-04

    Lena Staaf VIP
En körleksdikt till skogen som jag gärna instämmer i. Vackert skrivet!
2023-07-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP