Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hela saken bildligt målat i ord


En näckros som gravsten



om kärleken var en kall göl utan botten
skulle jag vilja drunkna i just den,
kasta mig raklång med armarna så hårt
knutna i kors att dyket går fortare


Utan ringar på vattnet helst så allt går
så obemärkt och privat till som möjligt








Fri vers av Gawain
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-02 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain