Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Koltrast i regn


haiku2jul23

Droppar faller från 

molnen; koltrastens drillar

stiger mot himlen.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-02 11:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan känslosamt fin bild av verkligheten...
2023-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Mina med. Men av en annan anledning och med en annan destination.
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP