Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värmebölja i Nordatlanten och Nordsjön. 4-5 grader varmare än normalt.


Det nödställda havet


Atlanten kallar.


De vattenburnas vädjan.


Värmeslag hotar.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-02 12:08



Bookmark and Share


  Susen VIP
Just att med väldigt få ord, haiku format, är imponerande och dessutom få kraft i dem. Orden känns här
2023-07-04

  Elinor Sörensson VIP
Oroväckande klimat
i världen idag.
2023-07-02

    Lena Staaf VIP
Starkt och fint skrivet om de hemska som sker.
2023-07-02

    ej medlem längre
Vi är så körda. Tack för den alla förnekare, förhalare, bortförklarare och medelklasstrivselfega passivister.
2023-07-02

    ej medlem längre
Dyster prognos på att få se barnbarn ha en rimlig värld att leva i.
2023-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Då är vi dömda.
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP