Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f

 

 

Fullfjädrad femme fatale
frihetsberövades

förvillade förlorare
försökte få förförerskan fälld
fordrade flerårigt fängelsestraff

framstående försvarsadvokat
förnekade fulspel
framhöll förnedrande förtal
förvrängda fakta
fantasifulla fördomar

fixade frikännande

förförerskan
flydde fältet
firade framgången

förlorarna frusterade
framtidsutsikterna försämrade




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-07-03 09:09



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Förtjusande framställning!
2023-08-10

  ResenärGenomLivet VIP
Hihi, så roligt...du fick till det riktigt bra...
2023-07-16

    Peter Söderqvist
Alliterationens mästare.
Jag gillar hur du får ihop det.
2023-07-09

  Susen VIP
Bravo! Mycket fyndigt
2023-07-04

  Blomma-Stjärna VIP
fantasifullt o fyndigt fixat; vem den fullfjädrade femme fatalen än är!
2023-07-03

  Respons VIP
f-yndigt!
2023-07-03

  Öknens Ros VIP
Fyndigt författat.
2023-07-03

  Maria Sundelin VIP
Fyndigt
Kramar
2023-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP