Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat från nätet nånstans, funnet när jag letade artiklar om ultraprocessade livs(?)medel. (Hallååå någon! Strunta hellre i att översätta!!!)


Spik i soppan?? (genre: brandfackla)

(”Bearbetade livsmedel finns alltid till hands, och de har sparat oss tid och energi tidigare. Men till vilken kostnad?”)

”Många av produkterna på denna lista är häftklamrar i vår dagliga kost, från Cola till Twinkies. Men om de inte äts med strikt måttlighet (eller undviks helt) kan de leda till långvariga hälsoproblem, enligt kardiologer …”

…………………………………!…….?…..!……………..

/”Many of the products on this list are staples of our daily diet …”/




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-04 23:17



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Kamrater!
Låt oss bekämpa detta vanvett!!
Upp till kamp!
2023-07-09

  Annie b'larsson VIP
Min sämre syn sedan några år har iallafall låtit mig slippa få veta allt för mycket om vad som döljer sig i det jag mumsar i mig med god aptit!



2023-07-08

    Lena Söderkvist VIP
Stämmer bra det. Tillsatser och transfetter kan på sikt vara dödliga. Laga hellre maten själv.
2023-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Järnberikat.
2023-07-05

  lodjuret/seglare VIP
It is many ways to consume things or ways to go, that is complicated to do, eat or drink or take for short times pleasure. And in the long run, that things will surely kill 'för fun'...
2023-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP