Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text om mitt skrivande

 

 

 

Jag sprider mina texter
på allmänhetens stora torg
en del blir välvilligt mottagna
andra slängs i en papperskorg

skriver med lust och glädje ändå
om livet som är och det som var
publicerar, hoppas och väntar
på positiva, glädjande gensvar

jag är ingen välskrivande  poet
det är jag fullt medveten om
men pennan på mig lockar
- Ta mig i handen, Marita, kom






Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-07-05 09:54



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så positivt och inspirerande!
2023-08-10

  ResenärGenomLivet VIP
Du är visst en välskrivande poet, så det så...det är så trevligt att läsa dina texter, för de ger alltid någonting...
2023-07-16

  Sparvögat VIP
Dina fina ord talar lycka, sorg och stor medmänsklighet ~ en sann poet
tecknar så orden…
2023-07-10

    Peter Söderqvist
Det lustfyllda så fint beskrivet.
Visst är du en välskriven poet.
2023-07-09

  Ezmeralda VIP
Härligt med din inställning jag gillar det!
2023-07-08

  Lottie Ålhed VIP
Fortsätt så!
2023-07-07

  Maj-Lis VIP
Känner igen mej i din ord
Svårt att låta bli pennan, när man en gång börjat
2023-07-07

  Kungskobran VIP
Du skriver rakt på sak
det är härligt högt till tak
2023-07-05

  Blomma-Stjärna VIP
Du är en av mina favoritpoeter - dina ord bär med sig visdom och de är skrivna i vacker form!
2023-07-05

  Anya VIP
Känner igen mig i dina ord. Viktigt att skrivarlusten finns. Tycker om dina kloka ord.
2023-07-05

  Respons VIP
Kul med positiva affirmationer till de egna kroppsdelarna!
2023-07-05

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att det finns glädje
och livskvalitet i själva hantverket.

2023-07-05

  Maria Sundelin VIP
Ord är viktigt
Kramar
2023-07-05

    Lena Staaf VIP
Att skriva av lust, det är härligt. Och ofta har dina texter så kloka och fina levnadsråd som är lätta att ta till sig. Ger styrka på vägen!
2023-07-05

  Öknens Ros VIP
Igenkänningsfaktor, oavsett vilket, man skriver för att man bara måste. Fint rimmat!
2023-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP