Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans nådde vi toppen

 

 

 

Såg längtansfullt upp mot utsiktsplatsen
ville dit, men vågade inte

det var brant, stenigt och snårigt
fallrisken var stor

då såg jag en annan
som mödosamt försökte ta sig upp

trots min rädsla
följde jag efter

ville vara till hjälp
om det skulle behövas

trötta, svettiga och andfådda
nådde vi toppen

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-07-07 09:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så viktigt att tänka så...att finnas till för varandra...
2023-07-17

  Sparvögat VIP
En hjälpande hand vilar här ~
så vackert…
2023-07-10

    Peter Söderqvist
Så vackert hjälper vi varandra att nå toppen.
Fint.
2023-07-09

  Blomma-Stjärna VIP
alltså du sätter fingret på något viktigt - hur modet växer o perspektivet ändras o man når dit man vill genom att vilja hjälpa en annan medmänniska/barn/partner...
härligt ordat!
2023-07-07

  Olof Lagerhorn VIP
Samarbete är, på sätt och vis,
toppen av allt.
2023-07-07

  Maria Sundelin VIP
Tillsammans når vi oftast väldigt långt
Kramar
2023-07-07

  Öknens Ros VIP
Tillsammans klarar man även att bestiga berg.
2023-07-07

  Kungskobran VIP
Toppen
2023-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP