Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tacksam till max. Egen bild.


Morgonpromenad efter höftoperation.


Så tacksam

över lyckad

höftoperation


Vilken stor nåd

att allt gått så bra


efter tre års feber

kunde äntligen

operationen

bli av...


Tack Gud

och alla mina

förebedjare!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-07-07 14:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att allt gick bra...och det gör det ju när Överläkaren är med...så nu får vi tacka...
2023-07-17

  Fjellhuldra VIP
Så glädjefullt allt går så bra.
2023-07-08

  Eva Helene VIP
Så fint och glädjerikt!
2023-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP