Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sagan som klär samtiden som ingen annan


Kejsarens nya string-bikini



med en allt för liten string-bikini klättrade (hon)
upp på bryggan, kröp stönande på alla fyra fram
till handduken att välta på slagsida som alla andra


Alla såg Greger, från jobbet, han på banken eller
grannen eller barnens pappa; alla reagerar men...

egentligen borde alla applådera, resa sig och heja
på som man gör på Pride, wow liksom så starkt!


- men
bristen på reaktion sa faktiskt mer än tystnaden








Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-08 23:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En föreläsande just där man
ville skylla samhället där försvann
reaktion men visad besvikelse
på i hans värld avvikelse
att sig annorlunda väl klä
men stickande ut låg där i lä
2023-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain