Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flickan i spegeln, är det jag?


flickan i spegeln

flickan i spegeln
hon vet ingenting
det är det jag som gör

jag existerar utan henne
inte vice versa
hon är beroende av mig
tar åt sig av allt jag säg

men även ord kan reflekteras
tillbaka till mig

flickan i spegeln
hon vet ingenting
för allt som hon är ser och hör
det reflekteras
tillbaka till mig
hon får inget behålla

flickan i spegeln
hon vet ingenting
hon borde vända sig om och gå
inte lyssna på mig
men hon har inget val
så nu måste hon lyssna
på mitt tal

flickan i spegeln
vet hon ens vem hon är?
för det gör inte jag




Fri vers av eih rosenlund
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-09 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eih rosenlund