Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salt

jag skriver så mycket
men raderar allt

jag skriver salt

och jag gråter bara i regnet
och i mörkret
om natten
som katten

den söta katten
som skriver salt




Fri vers av eih rosenlund
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-03-02 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eih rosenlund