Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar

Hej du! Välkommen till världen! Känn dofterna! Se! Hör ljuden! Älska dom! Dom älskar dig! Ta allt jag äger! Det är ditt! Spillde du dina tårar? Ingen fara! Här, smaka! Tårar är sanningens dryck! Lögnernas dryck! Livets dryck! Du är dina tårar, lilla vän.




Fri vers av eih rosenlund
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-04-02 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eih rosenlund