Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi ägde oändligheten



Om vi ägde oändligheten
skulle den ändå inte räcka till
om inte minsta korn räknas
till det hela




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-09 09:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har evigt liv.
Och är på väg till himlen.
Nöjer mig med det.
2023-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP