Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och då med utsträckt hand


Påträngande dröm

surrealism och svett

några sömniga andetag


I ett sökande tillstånd

ekon och korridorer

genom samlingslokal

en hel räcka

bortvända ansikten


Ett fonsterkast

och okänt antal

svärtade ögonlock

nere på avstängd gata

med banderoller om

att aldrig låta sig tillplattas


Ett outgrundligt virrvarr

men du mitt i strömmen

med utsträckta handen




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-09 11:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Befriande avslut med den utsträckta handen.
2023-07-10

  Elinor Sörensson VIP
Väckt ur en mardröm möte
med en utsträckt hand. En
ljusning i det mörka.

2023-07-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP