Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sketch nr 1, totalt ordflöde, kul att skriva av sig.


Sketch 1

Känn ut
Med spröt
Flyta
Sprida
Ångra

Segla med dig själv,
världen har aldrig varit någon trevlig plats

Segla med dig själv,
du är underbar att vakna upp till
Din bild är fin när den flyter iland

Tystnad
Inga måsar
Tankar drunknar till havs




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-07-10 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord