Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt ordflöde utan för eller eftertanke


Sketch 9

Jag behöver återgå
till dina läppar

Jag har nya skor som jag ångrar
jag vill sjunka ned i ditt hår

Jag blundar och hör dina andetag
håll om mig tills jag somnar

Jag ligger och tänker på döden
håll om mig tills jag somnar




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-16 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord