Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sketch nr 4, ordflöde, fritt.


Sketch 4

Jag kläcker ett ägg över ditt huvud
Du gråter som aldrig förr
Det är en grå trist dag
och allt detta som skall utgöra mitt jag känns
Överflödigt

Jag lägger märke till denna dag
då klockor ringer och oron ryker utan åskådare
En brinnande häxa i skogen, bortglömd och under tystnad förlåten
för det hon aldrig gjorde

Magi finns inte på riktigt, bara på film




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-07-10 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord