Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sketch nr 6, fritt ordflöde, utan för- eller eftertanke


Sketch 6

Tårar
Köpa mat?
Tårar

En man passerar på stan
och sen en till
men jag står kvar

Skriker
Slänga sopor
Skriker

Jag behöver gå till min optiker
men det känns onödigt
jämförelsevis

Runt om i landet barrikeras dörrar
husen står som döda träd och knakar,
stilla

Jag ligger med radion
och P1 byter ställning
långsamt

Att leva med sig själv är en färd på öppet hav,
Inlåst på nedre däck




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 72 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-10 00:27



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2023-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord