Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramen

Tidvis upptar jag för mycket plats
mina ordsvador och gester
förvrider människor
till kolik

Den intensiva blicken
som ser

De hungriga känslorna
som äter

Den frenetiska huden
som kräver

Jag förhandlar med tiden;
små skov
av tystnad

Jag eldar på mina muskler
till förkalkning
till stillestånd

Kvalmiga dagar som förvränger
mitt väsen




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-07-10 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP