Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Butiksdöden

Köpmänshänder slår ringar runt tunnor
indikerar den perfekta profitens välvning
låter källargalar kvittra arpeggio på krita
tunnelseende i kassaskåpets mörkaste skrymslen

Pengarna slår emot disken i stadig rytm
gråten av habegär resonerar i hyllmeter
ostdisken stinker av orimliga priser
vinylgolv täcks av en hinna spilld konsumtion

Öppet dygnet runt, ringar under ögonen
lågavlönade nagelband sorterar härsken mjölk
övertid, sentid, dötid
en springa av hopp som släcks i gång fem




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-13 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP