Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol

Vi sörjer i stillsamhet
under samma sol
strålar med destruktiv kraft
som i tysthet föreskriver förändring

Det finns en torrhet i luften
något som skär i min tystnad
jag är avskild från er
en fönsterglugg sällan tvättad

Men jag ser er
ni talar med varandra
jag ser läpparnas rörelser
blickarnas spel mellan kafébord

Jag är matt
en svindlande trötthet
vi delar samma sol
men jag är inte med er




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-15 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP