Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i tidig morgontimma

 

 

Att känna förnöjsamhet

beror inte bara på det man har

utan även på insikten

att det är mycket man kan vara utan

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-07-10 08:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så bra...och så sant...
2023-07-17

  Eva Helene VIP
Så klokt och insiktsfullt, tack för att du delar med dig av dina tankar här!
2023-07-16

    Lena Staaf VIP
Så sant! Tror att det redan var Sokrates som på sin tid sa: Det är så mycket jag inte behöver.
2023-07-11

  louisegirl
Så sant! Bra formulerat!
2023-07-11

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att finna
balans i tillvaron.
2023-07-10

    Peter Söderqvist
Kloka ord.
2023-07-10

  Respons VIP
En mogen insikt som känns viktig!
2023-07-10

  Sparvögat VIP
En stor sanning vilar
i dina visa ord…
2023-07-10

  Maria Sundelin VIP
Klokt och sant
Kramar
2023-07-10

  Öknens Ros VIP
Skön känsla när man inser att mycket är onödigt, att det man har är värdefullare.
2023-07-10

  Blomma-Stjärna VIP
ja - och det är t.o.m. skönt att inte ha för mycket - allt tar ju sin tid och sin uppmärksamhet!
2023-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP