Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årsringar

en grön allé
lindar i långa rader

fält och åkrar
jord som brukats i hundratals år

kråkfåglar flockas, flaxar och pickar
när plogen ritar nya linjer genom landskapet




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-10 12:03



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Ett stämningsfullt ögonblick, väl och varsamt skildrat.
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP