Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika för oss alla

 

 

 Varje dag

är som ett sandkorn

som rinner

genom livets timglas




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-07-12 09:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin bild...sen kommer det an på oss var och en vad vi gör av varje sandkorn...
2023-07-20

  Sparvögat VIP
En vacker strand vilar i tidens gång ~
så fint tecknat…
2023-07-18

  Blomma-Stjärna VIP
tanken svindlar!
bra sagt!
2023-07-12

  louisegirl
Får ta vara på varje sandkorn då tiden rinner iväg snabbt!
2023-07-12

  Olof Lagerhorn VIP
En mycket bra bild av livets gång.
Det ryms många korn av sanning
i den bilden.
2023-07-12

  Maria Sundelin VIP
Så sant
Och hur vi förvaltar de avgör vi själva
Kramar
2023-07-12

  Kungskobran VIP
Ett sandkorn i Sahara
( gammal goding)

Jag lyfter mitt ansikte mot vintergatan
skådar dess outgrundlighet
formas av dess djup och avgrund
Vem är jag
varför finns jag här
eller finns jag inte
bara en förnimmelse
ett sandkorn i Sahara
en doft av ingenting
en förgänglighetens barn
Mitt öde är ett oskrivet blad
en vindpust av tankar
som sakta ebbar ut
2023-07-12

  Öknens Ros VIP
Tiden är relativ, kanske Einstein skulle ha sagt.
2023-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP