Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Besökt en vän på äldreboende. Egen bild.


På hemväg


Aldrig någonsin känner jag mig så tillfreds

som då jag besökt min vän på äldreboende

Jag flyger på moln på hemvägen och

njuter som aldrig förr av naturen...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-12 11:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känner likadant när jag besökt min mamma på hennes äldreboende...
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP