Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att bli kvar och vara till

.

Hur stor del av min tid har varit din
Hur mycket mer klarar jag offra
utan att suddas ut

 




Fri vers av Mejja
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-08-15 10:02



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja du, hur mycket mer? bäst vore väl att frigöra sig en gång för alla ..det finns ju såna som suger ut allt av andra och lever så lätt själv..
bra skrivet!
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Mejja