Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg

en missil komma mitt håll,
jag såg den komma men gjorde ingenting,
jag stod kvar,
förödelsen med mitt namn på den,
jag stod kvar,
för vad skulle jag kliva åt sidan för?
jag såg mitt egna öde och tänkte varför inte?
vi är så jävla taskiga mot varandra,
mot dem vi älskar,
mot dem vi hatar,
mor dem vi inte ser,
eller bryr oss om...
så säg mig, varför skulle jag flytta mig?
vi ljuger dem i ansiktet,
och ger vår ärlighet till dem som ljuger för oss.
vi är ensam,
vi är ensam i en jävla piss värld,
där den vilsa girighet styr.




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-14 21:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om det finns fler än ett sätt att leva, skriva, dö på... så måste väl envar vara även olika, så ser vi bilder på olika sätt, det är förklaringen, vi har helt enkelt var och en sin egen världsbild, något annat vore nog en sådan där som omöjlighet, ekvation...
2023-07-15

    Sefarge VIP
En av de mer berörande
Dikter som skrivits
detta året vid
denna sajt!
;)

2023-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP