Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv klang och regnfigur


Stillhetens adagio
går från löven
sakta över
i andanteklang

Vibrationen
arioso cantabile
fortplantar sig bland
almarna söderut

Denna rörelse
leggiero över
stråken på
fioler av lönn

Klang och vattenstänk
utmed gråal
elastiskt rullande
mot björkarna i norr

Löven nu i stämmor
med regnfigurer
och rytmer con brio




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-15 12:28



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Som en poetisk väderleksrapport
framförd i toner.
Snyggt!
2023-07-16

    Lena Staaf VIP
"Löven nu i stämmor" - så ljuvligt vackert!
2023-07-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP