Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Poetiska Signalement


Vittrar sönder

Med Svindlande fart drar vi omkring

Ett förflutet bortglömt genom erodering

Varat och det jag skapat drunknar

I mångtydighetens och likgiltighetens hav

Djupt nere på botten i havets ocean

Rannsakas det inför världens dom

Genom några hårda omdömen

Sker en reduktion av dess värde

När ingenting längre duger

Inför hårda omdömens retorik

Kvar blir en gestaltning av en tidsanda

Genom samtidsskildring senare glömt

Misär, fattigdom och själslig nöd

Kvarstår i spåret av rikedoms agentur

Klyftor ökar i svindlande fart

Medans medvetna beslut fattas oss

Det har hänt mycket i världen som vittrar sönder

Genom en tidsanda som säger ifrån

 

Taleptox Skrev

Den 20230716

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-07-16 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP