Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kerberos är namnet på extremhettan över Sydeuropa. Också trehövdad hund vaktandes port till dödsrike.


Kerberos portvakt


Trehövdad portvakt



skapar ett solinferno.



Dödshet längtan bort.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-16 10:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin text om ett hemskt scenario!
2023-07-16

  Elinor Sörensson VIP
Oroväckande med dessa
återkommande extrema
värmeböljor som skördar liv.
2023-07-16
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP