Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredens och frihetens fackla

 

 

I allför många länder

kan man inte bära

fredens och frihetens fackla

utan några försöker släcka den

 

Lågan flämtar oroväckande

men den lyser fortfarande

liksom hoppet om fred och frihet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-07-17 09:54



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert och innerlig känsla av att bevara den strålande frid och fred.
2023-07-24

  ResenärGenomLivet VIP
Låt oss alla hålla den facklan högt...
2023-07-20

  Eva Helene VIP
Om hoppet i en mörk samtid. Fint!
2023-07-20

  Ezmeralda VIP
Ja vi vill ha fred,, vi måste hoppas.

2023-07-19

  Sparvögat VIP
Hoppet lever i dina ord ~
andas fred och frihet…
2023-07-18

  Susen VIP
Du bär fram hoppets fackla
2023-07-18

  Öknens Ros VIP
Så länge det finns liv finns det hopp.
2023-07-18

  Blomma-Stjärna VIP
när hoppet om ett gott liv för mänskligheten dör dör vi som mänskliga varelser
2023-07-17

  BenGust VIP
Frihet är det bästa ting
som tänkas kan
all jorden kring,
fick jag lära mig.

Där fred och frihet saknas
skapas förtryck.

2023-07-17

  Maria Sundelin VIP
Tyvärr sant
Vi får aldrig ge upp
Kramar
2023-07-17

  Olof Lagerhorn VIP
Sanna och viktiga ord
om fred och frihet.
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP