Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna

Guldkorn att minnas

Strös på marken

Innehåller   glädje

Värmen får hjärtat smälta

Drömma om det

Icke blev gjort

Lämnar efter spår

Om en dag

Bara blir bättre

Lyftet dig upp 

Tillslut landa

På rikedoms mark

Där bara hjärtats rum

Får sin ljuvliga plats




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-17 10:23



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ett minne som en rikare
2023-07-17

  Bibbi VIP
Fint.
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP