Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues för att ta sig igenom


Gary Moores blossande

blues för utlevelse

Eric Claptons kännande

blues för inlevelse

Peter Greens töjbara

blues för feberheta.


Blues som ett tillstånd

för det redan svedda

Blues som lättnad

av bördor

Blues likt språk för att

ta sig igenom och ut.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-17 17:25



Bookmark and Share


  Susen VIP
En sjungande hyllning till bluesen. Diggar med
2023-07-18

  Elinor Sörensson VIP
WOW-text för en bluesfantast
som mig.

"Gary Moores blossande

blues för utlevelse"

- så träffande!
2023-07-17

  Marita Ohlquist VIP
En fin hyllning till Blues, som jag gärna lyssnar på.
2023-07-17

  rostspik VIP
Blues är en fantastisk genre.
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP